O nama

Servis za strojno odštopavanje i čišćenje odvoda „Ban“ započeo je s radom 1986. godine, kao prvi specijalizirani servis takve vrste u regiji. Osnivač i vlasnik servisa, Tomislav Ban, kao profesionalan i iskusan vodoinstalater prepoznao je specifičnost ove usluge te odvojio usluge odštopavanja kao zaseban, hitni servis.

Od tada, pa do danas, iza nas stoji preko 25000 uspješno obavljenih poslova i zadovoljnih klijenata. Usluge odštopavanja i čišćenja odvoda pružamo kako malim kućanstvima, tako i tvrtkama specijaliziranim za održavanje zgrada te ostalim tvrtkama, proizvodnim pogonima, pravnim i fizičkim osobama.

Naš osnovni cilj jest pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, u brzom roku i bez nepredviđenih troškova. Isto tako, već gotovo tri desetljeća gradimo iskren i susretljiv odnos s našim korisnicima uz želju da pružimo „i više od očekivanog“.

O našoj kvaliteti govori i garancija koju dajemo na pruženu uslugu. Za nas ne postoje „mali“ i „veliki“ klijenti. Ujedno, pri svakom poslu prisutan je vlasnik servisa, Tomislav Ban, čime garantiramo maksimalnu odgovornost i kvalitetu obavljenog posla.

Svakom problemu pristupamo s jednakom odgovornošću, profesionalnošću i pažnjom te ćemo, kad god je to moguće, pružiti telefonski savjet, najjednostavnije moguće rješenje ili kada to nije moguće, preciznu kalkulaciju troškova.

Naša misija je stvoriti profesionalan odnos s Vama, našim klijentima, kako biste nakon naše prve intervencije i ulaska u Vaš dom, znali da u nas možete imati povjerenje te da smo upravo mi servis koji ćete iznova angažirati kad za to bude potrebe.

Želimo da naša stručnost, brzina, odgovornost i uljudnost budu razlog iz kojeg ćete upravo nas pozvati u Vaš dom ili Vaš poslovni prostor, kad god je to potrebno, 24/7.